BioBase4SME Workshop: Biobased Delta Business Development Dag “Grenzeloos Biobased Ondernemen”

Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen, The Netherlands

23 November 2017 - 23 November 2017

Biobased Delta en Flanders Biobased Valley nodigen u uit voor:

de Biobased Delta Business Development Dag

“Grenzeloos Biobased Ondernemen”

Donderdag 23 november 2017, Bio Base Europe Training Center, Terneuzen

Biobased Delta organiseert ieder jaar een Biobased Business Developmentdag voor ondernemers. Dit jaar organiseert Biobased Delta de bijeenkomst samen met Flanders Biobased Valley ism oa. Bio Base Europe Pilot Plant met als doel: het  stimuleren van de internationale samenwerking op het gebied van biobased business.

Bent u ondernemer en wilt u meer weten over (inter)nationale biobased-kansen en welke expertise er te vinden is over de grens, schrijf u dan zo snel mogelijk in voor dit netwerkevent. Ontmoet vakgenoten en verken de gezamenlijke samenwerkingsmogelijkheden. Het event staat in het teken van biobased businesskansen dus vergeet uw visitekaartjes niet!

Het netwerkevent kent een interactief en gevarieerd programma. In de ochtend worden de sterktes, kansen, trends en uitdagingen geschetst in de ontwikkeling van de biobased economie in Vlaanderen en in de Biobased Delta in Zuidwest-Nederland. Deze worden daarna geïllustreerd aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden en ervaringen, gepitcht door ondernemers van bedrijven zoals Sioen Industries, Royal Cosun en andere KMO/MKB bedrijven. Verschillende voorbeelden worden gepresenteerd zoals bijvoorbeeld biobased textiel, hockeysticks van vlas, koffiedik gietvloeren en biobased asfalt.

In de middag zijn er thematische workshops over biobased materialen, biopolymeren, valorisatie van reststromen, biobased kleurstoffen, biobased opschaling en biobased bouwen. In deze workshops kunt u kennis maken met de verschillende applicatiecentra in Nederland en Vlaanderen en ondernemers die op dat gebied actief zijn. Er wordt dieper ingegaan op de trends, uitdagingen en mogelijkheden tot gezamenlijke business. U kunt aan twee workshops deelnemen. In de workshop is ruimte voor uw inbreng na een aantal pitches.

Tijdens de lunch en netwerkborrel is er gelegenheid tot het bezoeken van een informatiemarkt.

Bekijk hier het volledige programma

Inschrijving

Deelname is gratis, inschrijven is noodzakelijk voor 20 november 2017 via volgende link.

Het aantal plaatsen is beperkt. Uw deelname is pas definitief na ontvangst van een formele bevestiging.

Locatie

Bio Base Europe Training Center, Zeelandweg 2, 4538 CA Terneuzen

Share this

Tweet Share